Open ochtend - 20 maart

Volgende week woensdagochtend zetten we de deuren van onze school weer open. Deel gerust onderstaande flyer met bekenden of via jullie social media accounts 😊.

We hopen weer wat nieuwe gezinnen kennis te laten maken met de mooie school die we samen zijn 🏫!

voucher boodschappenpakket - Stichting Present

Namens Stichting Present mogen wij als school vouchers uitdelen aan gezinnen die een boodschappenpakket goed kunnen gebruiken. Bent of kent u een gezin van school die we kunnen helpen middels de voucher? Dan hoor ik dat graag. Graag ontvang ik via de mail (directie@wgvandehulst-epe.nl) jullie interesse of interesse voor een ander gezin van school. Ik moet voor 8 maart aangeven hoeveel vouchers we als school mogen uitdelen. Voel je welkom om te reageren.

Zilveren Weken

Beste ouders,

Voor wie ik nog niet gezien heb: al het goede voor het nieuwe jaar!

Vandaag zijn we het nieuwe jaar begonnen met de aftrap van de Zilveren Weken. We blikken terug op alle mooie momenten van het afgelopen half jaar en blikken vooruit op het nieuwe jaar.
Aankomende twee weken is er daarom extra aandacht voor groepsdynamische activiteiten en denken met elkaar na over hoe we blijven zorgen voor een fijne leer- en speelomgeving voor iedereen.


nieuwsbrief december 2023

Bij deze deel ik de nieuwsbrief van december met jullie. In deze nieuwsbrief lees je o.a. informatie over: lezen in de kerstvakantie, zilveren weken, kerstvakantie activiteiten en de nieuwjaarstoost.

Wat fijn dat we gisteren met zoveel kinderen en ouders Kerst mochten vieren. Bedankt! Namens het team wens ik jullie een heel fijne kerstvakantie, gezegende Kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Hulstnieuws december 2023
Kerstfoto actie - Shop4nop

Bij deze deel ik op verzoek van Shop4nop een flyer met jullie voor het laten maken van een kerstfoto.

nieuwsbrief november 2023

Bij deze deel ik de nieuwsbrief van november met jullie. In deze nieuwsbrief lezen jullie o.a. informatie over: verkeersveiligheid, sinterklaasfeest, taak van de vertrouwenspersonen, kerstviering en een oproep wat betreft de schooltijden. Veel leesplezier en een goed weekend gewenst.

Hulstnieuws november 2023
Afscheid juf Dorien

Dorien is sinds vorig jaar als vrijwilligster aan onze school verbonden. Ze begeleidt kleine groepjes kinderen. Helaas verhuist ze naar Zwolle en moeten wij haar missen.

Vandaag verrasten we juf Dorien met een lied en cadeau. Morgenochtend is Dorien er nog.

Nieuwsbrief oktober 2023

Bij deze deel ik de nieuwsbrief van oktober met jullie. In deze nieuwsbrief lezen jullie o.a. informatie over: Kanjertraining, Gezin-school-kerk week, mediawijsheid en ons jaarplan '23-'24. Veel leesplezier!

Hulstnieuws oktober 2023 (1)
Dierendag!

Samen met de Hoge Weerdschool en de Buurtkabouters hebben wij een gezamenlijke ochtend op woensdag 4 oktober: dierendag! We gaan deze dag van 10 tot 12 uur samen een spelcircuit doen en komen in en rond het gebouw langs veel leuke dierenspellen/activiteiten. De uitnodiging is vandaag op papier meegegaan, maar bij deze ook digitaal. We gaan er een leuke dag van maken!

nieuwsbrief september

Bij deze deel ik de nieuwsbrief van september met jullie. In deze nieuwsbrief lezen jullie o.a. informatie over de kinderboekenweek, filmmiddag en -avond, EHBO aan kinderen en onze flessenactie voor kinderkoor Watoto. Veel leesplezier en een goed weekend gewenst!

Hulstnieuws september 2023