Beste ouders van groep 2c en 3a,

Helaas gaan we weer voor een aantal weken het onderwijs op afstand verzorgen. De oplopende besmettingen resulteren in een nog strengere lockdown als in maart.

Groep 2 krijgt het onderwijs aangeboden via de besloten Facebook pagina van groep 1/ 2. Hierop zullen we weer lessen en activiteiten plaatsen. Op de weektaak kunt u zien wat er die dag gedaan moet worden. U bent als het goed is, nog lid van de Facebookpagina. 

Groep 3 heeft een mapje mee naar huis. In dit mapje zitten de schriften van de vakken Veilig leren lezen, rekenen en schrijven. Via de weektaak kunnen de kinderen zien wat er die dag aan de beurt is. Alle instructie momenten bieden wij  aan via korte filmpjes. Ook is er elke 2e dag van een nieuw aangeboden letter een dictee. Ook deze komt op film beschikbaar. De link naar de instructiefilmpjes delen we via de mail. De filmpjes zullen op een besloten Youtube pagina geplaatst worden. De snelhechter met alle materialen ontvangen wij, na de thuiswerkperiode, graag weer terug op school.

Veel succes en blijf gezond!

Juf Ramona rstoker@wgvandehulst-epe.nl 
Juf Tineke tpannekoek@wgvandehulst-epe.nl

groep 2:
Weektaak 18- 22 januari 2021

Groep 3
Weektaak 18-22 januari 2021
Instructies via de mail