Overblijf

Het overblijven op de W.G. van de Hulstschool wordt gedaan door een groep van 8 enthousiaste overblijfmoeders, die werken met een roulerend rooster. Met elkaar hopen we er een fijne overblijftijd van te maken! Alle kinderen die zich voor half 9 van diezelfde ochtend hebben aangemeld op de lijsten, die hangen bij de ingang, zijn van harte welkom tussen de middag.

We eten meestal in 2 groepen; eerst de onderbouw en daarna de bovenbouw. Daarnaast kan er heerlijk buiten gespeeld worden, of bij slecht weer hebben we ook allerlei speelmateriaal voor binnen. We hebben een aantal regels/ afspraken voor de kinderen rondom het overblijven.

U dient zelf te zorgen voor een gezonde lunch tijdens de overblijfmomenten. Daarbij is het voor de kinderen bij binnen eten mogelijk om gebruik te maken van een tosti-apparaat. Tevens is er op vrijdag thee en in de week voor de vakantie is er altijd een gezonde snack als iets extra’s.

In het aanmeldingsformulier van het overblijven (welke ook bij de ingang van de school te vinden is) vindt u meer praktische informatie, onder andere over de kosten. We willen daarbij noemen dat het het meest wenselijk is dat u het geld voor het overblijven overmaakt op het genoemde bankrekeningnummer. Als u ervoor kiest om vanaf een nieuw schooljaar in september gebruik te maken van een jaarabonnement, dan kan er tussendoor niet gewisseld worden van dag, tevens kan daarvoor bij ziekte geen geld worden teruggevraagd. Voor verdere vragen of opmerkingen over de gang van zaken rondom het overblijven kunt u altijd contact opnemen met Marjo Menning (de moeder van Grace) of leerkracht Lida Schroten.

Mocht u het zelf leuk vinden om als overblijfmoeder mee te gaan werken, laat het gerust weten aan Marjo of Lida!