Categorieën:
Zoeken:

Algemeen nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Oefenen van de Koningsdans Op maandagmiddag 11 april kwamen de buurtsport coaches om met ons de Koningsdans te oefenen. En ... Lees meer »
Paasviering De paasviering van dit jaar was in de Goede Herderkerk met als thema 'Volg Zijn spoor'. Lees meer »
Grote Rekendag Ook dit schooljaar deden we weer mee met de Grote Rekendag nu met het thema 'Kijkje achter d ... Lees meer »
Palmpasen Palmpaasfeest voor iedereen! Lees meer »
Musictalents of the W.G. van de Hulstschool! Donderdagmiddag, 18 februari, hebben we genoten van de vele talenten van onze bovenbouw leerling ... Lees meer »
Juf Tineke 25 jaar in het onderwijs! Vrijdag 12 februari was de dag dat juf Tineke haar 25 jarig jubileum in het onderwijs vierde. Ha ... Lees meer »
Kleuters naar de voorstelling 'Vooruit met de geit'. Alle kleuters naar de voorstelling 'Vooruit met de geit'. Lees meer »
Interne Cultuurcoördinator Dinsdag hield Lida vol enthousiasme haar slotbetoog voor de cursus voor Interne Cultuurcoör ... Lees meer »
Open Dag op 11 maart Loopt u ook binnen op de open dag van de Christelijke scholen in Epe en Vaassen op vrijdag 11 maart? Lees meer »
Voorleesontbijt Het was geweldig hoeveel opa's en oma's woensdagochtend tijdens het voorleesontbijt pres ... Lees meer »
IJsmeester Gerrit Wat zijn we blij met onze conciërge Gerrit. Hij maakt hier van onze zitkuil een ijsbaan. Nu ... Lees meer »
Experimenteren in het atelier Het atelier blijkt telkens weer een goede plek om lekker creatief aan de slag te gaan. Kinderen ... Lees meer »
Kerstfeestviering Kerstfeestviering met als thema 'Sterrenregen'. Lees meer »
Kerst-sterren-boom Wat een variëteit aan sterren zijn er in de kerst-sterren-boom te bewonderen. Ieder kind ma ... Lees meer »
Feestelijke opening Kleurrijk Vrijdag 11 december is Kleurrijk, het gebouw waar onze school in huisvest, onder grote belangste ... Lees meer »
 
Pagina 8 van 9Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  Volgende   Laatste