Categorieën:
Zoeken:

Algemeen nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Geweldige opbrengst fietstocht! Lees meer »
Waterfeestje Lees meer »
Openingsfeest! Lees meer »
Verkeersouders delen duimen uit Lees meer »
We zijn weer begonnen! Het was fijn om de kinderen weer te begroeten op school! Er worden spelletjes gedaan voor de gro ... Lees meer »
Dank-je-wel-middag Lees meer »
Aardbeien van de OR Vanmorgen trakteerde de Ouderraad alle kinderen op een bakje met heerlijke aardbeien. Wat werd e ... Lees meer »
Afscheidsfeest groep 8 Ouders hebben de kinderen van groep 8 een geweldig afscheid bezorgd. Voor de kinderen was het ee ... Lees meer »
Jubileum Juf Greet Juf Greet doet trouw en accuraat de administratie bij ons op school op de dinsdagochtenden. Afge ... Lees meer »
Fietsen voor het schoolplein Na een gezellige fietstocht maakte Elly Zeilstra de giga-grote-voorlopige opbrengst bekend... Lees meer »
Nationale Overblijfdag Donderdag 2 juni was de Nationale Overblijfdag. Hulde aan alle overblijfmoeders die trouw en met ... Lees meer »
Schoolreis Wat een prachtige dag om op schoolreis te gaan! Allereerst vertrokken de leerlingen van de groep ... Lees meer »
Zonnepanelen In de meivakantie is er hard gewerkt aan het plaatsen van maar liefst 385 zonnepanelen op ons da ... Lees meer »
Koningsspelen Lees meer »
Schoolmoestuin Conciërge Gerrit helpt de kinderen van groep 3/4 met het uitzetten van de plantjes in de sc ... Lees meer »
 
Pagina 7 van 9Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  Volgende   Laatste