Categorieën:
Zoeken:

Groep 5 / 6

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Kerkenpad Vandaag zijn we op bezoek geweest bij de Grote Kerk en de Goede Herderkerk. We mochten in de tor ... Lees meer »
Bezoek Veluwse Modelspoor Club Vanmorgen hebben we ons thema "Machines en uitvindingen" afgesloten met een bezoek aan de Veluws ... Lees meer »
Surprises Wat een prachtige surprises zijn er gemaakt! Lees meer »
Het mysterie van museum Mauzz Vanmiddag hebben de kinderen van groep 5 en 6 genoten van de voorstelling. Eva droomt over een b ... Lees meer »
Mee-doe concert Lees meer »
Derde prijs! Lees meer »
Schoolvoetbal Lees meer »
De workshops op vrijdagmiddag We zijn al op de helft van de geplande workshops. Wat een succes is het weer dankzij onze worksh ... Lees meer »
Als een archeoloog aan de slag In het kader van het nieuwe IPC-thema ‘Schatten’ zijn de kinderen als echte archeologen aan het ... Lees meer »
Kaarten maken voor de voedselbank Kinderen van groep 5/6 maakten vanmiddag kaarten voor de mensen die de voedselbank nodig hebben. ... Lees meer »
De workshops zijn gestart! Wat een geweldige inzet bij alle verschillende workshops! De tomatensoep was heerlijk, de herfst ... Lees meer »
Op stap met Present Vanmorgen zijn we met groepjes kinderen naar verschillende instellingen geweest in samenwerking ... Lees meer »
Groep 5/6 winnaar zwemcompetitie Lees meer »
Nog een beste speler Lees meer »
Onderzoek naar het vallende ei Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste