Categorieën:
Zoeken:

Groep 1 / 2

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Groepsnieuws update! Lees meer »
Ons laatste bezoekje! vrijdag was er een timmerman op bezoek! op een grote bouwtekening konden we zien wat er gemaakt ... Lees meer »
Een heuse militair op bezoek! vandaag kwam de vader van Sven vertellen over zijn beroep, hij is militair en hij vertelde over ... Lees meer »
Thema uitje! vandaag waren wij welkom in de Deka! we mochten van alles vragen en zelfs op plekken komen waar ... Lees meer »
Wederom beroepen bezoek! Gisteren kwam de moeder van floris wat vertellen over haar beroep als lerares Engels. Wat leuk d ... Lees meer »
Beroepen! Vandaag kwam de moeder van Abbie wat vertellen over haar beroep; werken in een restaurant! we he ... Lees meer »
Weer beroepen-bezoek! Vandaag kwam de vader van Jaäsai bij ons vertellen in de klas over zijn werk. Hij is voorganger ... Lees meer »
Bezoek van een brandweerman! Afgelopen donderdag hadden wij bezoek van de vader van Milo. Hij kwam wat vertellen over zijn we ... Lees meer »
Thema beroepen! we zijn begonnen met ons nieuwe thema! Vandaag kwam er een echte kapster op school (mama van Jan ... Lees meer »
Ruilmiddag en vakantie Lees meer »
Muziekles met juf Mariska Bewegen op de muziek. De kleuters voelen het al goed aan! Sjokken, trippelen, stappen..... Lees meer »
Afsluiting kinderboekenweek: de Molenmuis Vandaag kwam mevrouw Mieke bij ons op school ter afsluiting van ons thema! Ze had een muis in ha ... Lees meer »
Voorstelling kinderboekenweek! Vandaag mochten we naar de voorstelling van de "wolkenfabriek"! Met een enorm boek werden we mee ... Lees meer »
Dierendag! Het is dierendag èn kinderboekenweek! Wordt dit ons nieuwe vriendje? De kinderen hebben een naam ... Lees meer »
De bibliotheek van groep 1/2 is geopend! We hebben alvast voor de kinderboekenweek de ijswinkel gesloten en een bibliotheek geopend! Er z ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste