Zoeken:

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Afsluiting kinderboekenweek: de Molenmuis Vandaag kwam mevrouw Mieke bij ons op school ter afsluiting van ons thema! Ze had een muis in ha ... Lees meer »
Boekenmarkt Lees meer »
Voorstelling kinderboekenweek! Vandaag mochten we naar de voorstelling van de "wolkenfabriek"! Met een enorm boek werden we mee ... Lees meer »
Kinderboekenweek Lees meer »
Dierendag! Het is dierendag èn kinderboekenweek! Wordt dit ons nieuwe vriendje? De kinderen hebben een naam ... Lees meer »
Onze 'Prinsjesdag hoedjes'! Prachtige creaties die koningin Maxima niet zullen misstaan! Maar onze dames ook niet...... Lees meer »
De bibliotheek van groep 1/2 is geopend! We hebben alvast voor de kinderboekenweek de ijswinkel gesloten en een bibliotheek geopend! Er z ... Lees meer »
Afsluiting uniekweken Lees meer »
Wat een feest! Wat was het gezellig op het Openingsfeest. Geweldig hoeveel mensen gehoor hebben gegeven aan de ... Lees meer »
Op stap met Present Vanmorgen zijn we met groepjes kinderen naar verschillende instellingen geweest in samenwerking ... Lees meer »
De kleuters waren het bos in! Vandaag zijn we met alle kleuters het bos ingeweest! Wat is deze mooie plek toch dichtbij! We he ... Lees meer »
Bokspringen! Heerlijk toch zo'n actie om samen te doen! Lees meer »
Samenwerkingsopdrachten Samenwerken ! Goed voor de groepsvorming !! Lees meer »
De ijswinkel is open!! Mmmmm wat wordt er veel ijs verkocht in onze ijswinkel in de huishoek! En wat werken er veel lie ... Lees meer »
De zandbak krijgt een bodem In de zomervakantie is er op het plein hard gewerkt. De zandbak kreeg een harde bodem. Lees meer »
 
Pagina 1 van 12Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste