Zoeken:

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Planologie en het gemeentearchief Alweer zo'n interessante middag. Dit keer op het gemeentehuis. Hoe ziet het gemeentearchief eru ... Lees meer »
Als een archeoloog aan de slag In het kader van het nieuwe IPC-thema ‘Schatten’ zijn de kinderen als echte archeologen aan het ... Lees meer »
Wethouder op bezoek Lees meer »
Een nieuw jaar! Gezellig hoeveel ouders er vanmorgen waren op de nieuwjaarsreceptie van de ouderraad! Leuk om el ... Lees meer »
IJspret en kerstbakjes Lees meer »
Kerstviering Lees meer »
Kaarten maken voor de voedselbank Kinderen van groep 5/6 maakten vanmiddag kaarten voor de mensen die de voedselbank nodig hebben. ... Lees meer »
Carillon, Meere orgel en de Grote Kerk! Helemaal niet erg dat we als proef met onze leerlingen van 7/8 dit mochten beleven. Zelf het car ... Lees meer »
Muziekles met juf Mariska Bewegen op de muziek. De kleuters voelen het al goed aan! Sjokken, trippelen, stappen..... Lees meer »
Sint toch nog op school Lees meer »
De workshops zijn gestart! Wat een geweldige inzet bij alle verschillende workshops! De tomatensoep was heerlijk, de herfst ... Lees meer »
Nieuw spel- en speelmateriaal Meteen na de ontruimingsoefening vanmorgen werd in de zitkuil nieuw spel- en speelmateriaal onth ... Lees meer »
Afsluiting kinderboekenweek: de Molenmuis Vandaag kwam mevrouw Mieke bij ons op school ter afsluiting van ons thema! Ze had een muis in ha ... Lees meer »
Boekenmarkt Lees meer »
Voorstelling kinderboekenweek! Vandaag mochten we naar de voorstelling van de "wolkenfabriek"! Met een enorm boek werden we mee ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 13Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste